Hoe verwen ik mijn vriend in bed?

Er stond een oproepje in een tijdschrift over wie wilde vertellen hoe hij zijn vriend verwend in bed. Daar wilde ik wel aan meedoen. Ik dacht er even over na en meldde me toen aan. Ik klom in de pen en schreef over hoe ik mijn partner kan verwennen. Mijn vriend houdt ervan als hij niet te veel kan bewegen en hij overgeleverd is aan mijn handelen. Dat vindt hij erg opwindend en ik vind het leuk om te doen. Ik bind hem dan vast aan zijn handen en voeten aan bed en doe het licht uit. Dat vindt hij al helemaal spannend. Daarna ga ik de kamer uit om me te verkleden. Ik heb allerlei verkleedpakjes en ik kies er eentje waar ik op dat moment zin in heb. Het licht in de kamer is uit als ik terugkom. De gordijnen zijn dicht en het is donker.

Ik begin met het strelen van mijn vriend over zijn hele lichaam. Na een paar minuten doe ik een lichtje aan zodat hij kan zien welke rol ik die avond speel. Soms ben ik een lief ondeugend meisje, of een verpleegster en soms een hele rauwe chick. Daarna ga ik langzaam mijn strelingen concentreren op zijn geslachtsdelen en zijn billen en anus. Dat vindt hij heerlijk. Ik stop wanneer ik wil en hij moet wachten totdat ik weer verder ga. Dat is altijd een heel spannend spel waar ik zelf ook opgewonden van raak. Na een tijdje ga ik op hem zitten om hem langzaam te bereiden.

Zijn handen maak ik los want ik vind het heerlijk als hij met mijn borsten speelt en mijn tepels likt. Zijn voeten blijven vast, want ik blijf natuurlijk wel de baas. Dit spelletje leidt vaak tot hele intense orgasmen waar mijn vriend en ik ontzettend van genieten. Ik vind het heel erg fijn om mijn vriend op deze manier in bed te kunnen verwennen. En ik ben ook heel blij dat hij me durfde te vertellen dat hij het opwindend vindt om te worden vastgebonden. In het begin durfde hij dat niet zo goed, maar ik vind het helemaal niet erg om te doen. In tegendeel, ik geniet er zelf ook heel veel van. Zo verwen ik dus mijn vriend in bed en we genieten er allebei van. Nu maar uitkijken of het ook in het tijdschrift wordt geplaatst.

Waar haal ik mijn inspiratie vandaan? O.a. uit de volgende bronnen:
1. http://www.cosmopolitan.com/sex-love/advice/a3626/10-sex-cravings-intro/
2. https://www.depaarsekeizerin.nl/ideeen-inspiratie/wat-willen-mannen-bed
3. http://www.womansday.com/relationships/sex-tips/a4960/10-things-men-wish-women-knew-about-sex-108377/
4. https://nl.wikipedia.org/wiki/Voorspel_(seksualiteit)

Related Posts