Lingam Massage: Heerlijk Intense Erotische Massage

‘Weet jij eigenlijk wat Lingam massage is’?, vroeg mijn beste vriendin. Nee, antwoordde ik. Ik heb er nog nooit van gehoord. We zitten samen met een paar meiden met elkaar te praten op de verjaardag van een wederzijdse vriendin. Zij en nog een vrouw zitten samen in een serieus gesprek. Ik weet niet waar het overgaat totdat mijn vriendin die betreffende vraag stelt. Ze hebben het over Lingam massage. Ze legt uit dat het een vorm van massage is die ook de geslachtsorganen bij de massage betrekt. Maar het is niet seksueel bedoeld, benadrukt mijn vriendin. De andere vrouw knikt en gaat verder met de uitleg. De massage betreft het hele lichaam maar ook de erotische zones van het lichaam. Bij de man wordt bijvoorbeeld ook de balzak gemasseerd.

De Lingam massage is bedoeld als hele ontspannende erotische massage die de seksuele energie door het lichaam laat stromen. Het uitgangspunt is dat alle energieën in het lichaam vrij komen en zonder enige blokkade door het lichaam stromen. Hier horen dus ook de erotische energieën bij. Het kan zijn dat er sprake is van een orgasme, maar dat is zeker niet het doel. Ik laat deze informatie even op me inwerken, als mijn beste vriendin vraagt of ik dit ook wel eens zou willen doen. Ik antwoord dat ik dat nog niet weet. Een massage is natuurlijk hartstikke fijn. Ik neem regelmatig een massage want ik vind het heerlijk en ben altijd heel blij hoe ontspannen bij lichaam daarna voelt. Maar of ik me goed kan ontspannen bij zo’ intieme? Dat vraag ik me toch wel af. Aan de andere kant als ik het nooit doe zal ik het ook nooit weten.

Ik vraag mijn vriendin naar haar ervaringen en ze vertelt dat ze inmiddels drie keer een Lingam massage heeft gehad. De eerste keer was inderdaad even wennen en moest ze ook wel veel lachen, biecht ze op. De twee keren daarna wist ze wat haar te wachten stond en kon ze veel beter ontspannen. Ze vond het heerlijk en zegt erbij dat de massage veel intenser was doordat het lichaam wordt gestimuleerd. Ze vindt het echt een aanrader en weet nog wel een goede salon waar ik heen kan gaan. Misschien dat ik het gewoon eens moet proberen. Ik schrijf de naam van de massagesalon op en ik neem me voor een afspraak te gaan maken.

Related Posts