Seksspeeltje voor mijn vriend

Ik heb een heel speciaal cadeautje voor mijn vriend gekocht. We kennen elkaar nog niet zo lang dus ik vind het best heel spannend. We zijn helemaal gek op elkaar en ook qua seks weten we niet van ophouden. We doen echt van alles met elkaar en houden ervan om alle standjes samen uit te proberen. IK heb zoiets nog nooit eerder meegemaakt en er gaat een wereld voor me open. Het enige nadeel is dat mijn vriend het allemaal zo lekker vind dat hij redelijk snel, en soms te snel, klaarkomt. Dat vinden we allebei jammer omdat we vaak nog even door wilden gaan.

Nu heb ik dus een cadeautje voor hem gekocht; namelijk een cockring. Dit is een ring die je om de penis plaatst om de erectie langer vast te houden. Het werkt namelijk zo: door het plaatsen van de ring worden bloedvaten afgeknepen waardoor bloed niet uit de erectie kan wegtrekken. Dit zorgt ervoor dat de penis langer stijf blijft en een orgasme niet zo snel komt. Hierdoor houdt de man het langer vol. Dit lijkt me een ideaal cadeautje dus. Het was wel even zoeken waar je allemaal op moet letten bij het open van een cockring.

Er zijn namelijk verschillende soorten ringen. Vooral in het gebruikte materiaal zit veel verschil. Ze zijn er gemaakt van rubber, metaal, leer of siliconen. Het is voor mij ook de eerste keer dat ik dit koop en ik heb gekozen voor rubber. Dat leek me het meest prettigste zitten en die is in grootte ook nog een beetje flexibel. Ik had op internet al wat informatie opgezocht zodat ik wel een beetje wist waar ik op moest letten. Zo moet je bijvoorbeeld de juiste maat van de penis weten. Die heb ik stiekem tijdens een potje seks opgemeten. Ik wilde natuurlijk niet dat mijn vriend al een idee kreeg wat ik van plan was. Gelukkig was hij zo opgewonden dat hij er allemaal niks van merkte.

Nou ik ben heel benieuwd hoe hij gaat reageren. Ik denk dat hij de cockring wel kan waarderen en hem kennende wil hij vast ook meteen uitproberen. Ik heb hem online besteld en volgende week wordt hij geleverd. Dan ga ik hem in een leuk doosje inpakken en geven. Ik heb er al veel plezier van gehad en ik denk ook wel dat mijn vriend doorheeft dat ik een verrassing voor hem heb. Maar dit verwacht hij nooit.

Related Posts